Wat is een ‘geboortetrust’, en kan het je 1,5 miljoen opleveren?

De afgelopen dagen kreeg ik van meerdere mensen linkjes opgestuurd naar artikelen over het ‘geboortetrust’. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het schijnt zo te zijn dat er voor iedere Nederlander 1,5 miljoen euro klaarligt, die je kan opvragen bij de Belastingdienst. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en waarom horen we dit nu pas!? In dit artikel zoek ik uit wat een geboortetrust precies is, en hoe het zit met die anderhalf miljoen.

Bewuste pad

Als ik google op ‘geboortetrust’, staat bovenaan de website Het Bewuste Pad. De website ziet er zweverig uit, met plaatjes van Jomanda-achtige figuren, en de teksten zijn cryptisch en soms moeilijk te volgen. Een voorbeeld:

In de warme buik van je mama zijn jij en jouw placenta onafscheidelijk en één. Een embryo heeft geen hartje nog. Het hartje ‘ontvouwt’ zich VANUIT het bloedDe placenta ‘ontvouwt’ zich VANUIT het embryo, niet vanuit de mama.

De placenta is volledig van het kindje zelf. Het bloed is volledig van het kindje zelfFrank Chester legt het je uit.
Over Erfrecht gesproken!

Even een snelle factcheck: een embryo heeft vanaf ongeveer 5 weken een hart, en dat hart ontstaat uit stamcellen, niet vanuit het bloed van het embryo. De placenta bestaat deels uit cellen van het embryo, en deels uit cellen van de moeder. De placenta is dus niet volledig van het kindje zelf. Het bloed is wél volledig van het kindje zelf, hoewel de voedingsstoffen uit het bloed van de moeder komen. Wat erfrecht hiermee te maken heeft, begrijp ik niet helemaal.

De tekst gaat verder:

Binnen 3 dagen nadat jij als kindje van vlees en bloed geboren bent, dient jouw geboorte aangegeven te worden bij de gemeente waar je geboren bent en word je ingeschreven in het geboorteregister. Echter nu vindt er een trick plaats: niet de ter wereld koming van jou als levend mens wordt geregistreerd, maar een legale entiteit (natuurlijk persoon). Als jij je vóór je 7de levensjaar niet meldt als levende mens van vlees en bloed word jij ‘verloren en dood op zee’ ofwel ‘lost and dead at sea’ verklaard. 

Het klopt dat je een baby binnen drie dagen na de geboorte moet aangeven bij de gemeente (bron). Maar het klopt niet dat kinderen zich moeten melden ‘als levende mens van vlees en bloed’. En je wordt zeker niet ‘verloren en dood op zee’ verklaard als je je niet als zesjarige meldt bij de gemeente.

Verloren en dood op zee

In Nederland bestaat geen categorie ‘verloren en dood op zee’. Een persoon is voor de wet in leven, of overleden. Als iemand vermist is (op zee of ergens anders), kan diegene na vijf jaar dood verklaard worden. Dit doet een rechter, altijd op verzoek van de nabestaanden, dus niet uit zichzelf of op verzoek van de overheid. In zo’n rechtszaak moeten de nabestaanden aantonen dat het aannemelijk is dat de persoon overleden is.

Voordat iemand dood verklaard wordt, krijgt hij een oproep om zich te melden. Deze oproep wordt (onder andere) per post verstuurd, het kan niet zo zijn dat je dood wordt verklaard, zonder dat je een brief hebt gekregen.

Conclusie

Er staat zó veel informatie op Het Bewuste Pad, het zou minstens een hele werkdag duren om alles te lezen. Wat nog veel langer zou duren, is om alles ook echt te begrijpen. Hoe het zit met de trust, en of we 1,5 miljoen krijgen, weet ik dus nog niet. Ik ga me hier zeker verder in verdiepen. Ik moet er wel bij zeggen dat ik de kans op 1,5 miljoen niet hoog inschat, op basis van wat ik tot nu toe heb gelezen, en wat ervan klopt (bijna niks).

Ik word niet betaald door de overheid of door het WEF, maar deze site kost best veel tijd. Als je me wil steunen met een paar euro ben ik je eeuwig dankbaar 🙏

(naam, emailadres en telefoonnummer invullen is niet verplicht!)

(berichtje ook niet, vind ik wel heel leuk!)

3 reacties

  1. Het bloed vd moeder geeft recht van vruchtgebruik. Voorts dient de vader het geboren kind op vraag te tonen bij de ambtenaar burgerlijke stand. Denk aan de kroonpretendenten

  2. Dat hele gedoe met die Corona en die vacine,s is allemaal opgezet spel om de Wereld Bevolking in de War te brengen en die vacine,s verzwakt de imum systeem,het is vergift voor de mensheid aangezien er teveel mensen op de Wereld zijn wordt er op die manier een oorlog gevoerd en ik vraag mijn eigen af,wie geeft de overheid van alle landen in de Wereld het Recht om de mensen te doden,wie geeft de Parmacutische laboratorium het Recht,wie geeft Bill Gates het Recht om de Zwarte Afrikanen met die vergift in te spuiten,wie denken de Rijke en Machtige op Aarde dat ze zijn,God,zie hé,we gaan allemaal dood en niemand neemt zijn Rijkdom die gekregen is door duizenden jaren Slavernij,want de Arme Bevolking zijn nu al jaren de Moderne Slaven,eerst waren het de eerste Koloniale Machthebbers de Arabieren die de Zwarte Afrikanen verkochten aan de Europianen de Monargie alle die zich benoemd hebben tot Koning en Koningingen,zoals in Groot Brittannië, en alle West Europese Landen,de waarheid is hard en het doet pijn,de Zwarte Bevolkingen op Aarde zijn altijd de dupe geweest en tot op heden van zulke Satanisten,maar ooit komt de dag des oordeels,de dag wanneer de Zwarte Bevolkingen de macht over de ganze Wereld gaan overnemen,dat is Vikarma,de derde Wereld Oorlog is van de derde Wereld Bevolking.alles wat de Witte Bevolking de Zwarte Bevolking gestolen hebben van de Voorouders van de Zwarte Afrikaanse Bevolking zal terug gaan waar het behoord,de sterkste zullen het overleven en de zwake zullen allemaal sterven al die Satanisten die door Hebzucht,Moorden vernielingen,Terrorisme,Verkrachtingen,Martelingen om hun land en hun volk te verrijken gaan hun ondergang tegemoet,de Zwarte Bevolkingen hebben nooit oorlogen gevoerd,maar worden gedwongen de derde Wereld Oorlog te voeren ooit zullen alle Afrikaanse landen en alle Zuid Amerikaanse landen een eenheid worden,want wat de witten op Aarde gezaaid hebben zullen ze oogsten,de Realiteit en geen enkel Ras of Volk heeft meer macht dan God,want die bepaald,hebzucht komt ten val,en jaloezie is en blijf een ziekte,de Witten zien alleen naar Huidskleur,ze verraden hun eigen door media leugens te verstrijken,de Moslims en alle Zwarte op Aarde weten de Waarheid en onze kinderen en klein kinderen worden levenslang op de hoogte gezet,ze dwalen niet af op de scholen van de witten die alles verdraaien zoals de oude Testament die verdraaid is door het maken van de nieuwe Testament,Jezus heeft nooit bestaan,is de aller grootste leugen,de eerste Profeet was een ras echte Afrikaanse Zwarte,zijn naam is Yahusua.de eerste Ras op Aarde waren Zwarten,alle Bevolking groepen op Aarde zijn de nakomelingen van de Zwarte Bevolking.de Zwarte man en de Zwarte vrouw zijn de ouders van de Wereld Bevolkingen,bij elke Ras op Aarde worden Zwarte kinderen geboren,bij de Chinezen, bij de Oost Europesen,bij de Japanners,bij de West Europianen,een ieder die een Witte huidskleur heeft,heeft minder pigment,wie veel pigment heeft is donkerder.dat zijn de fijten en de volledige waarheid,de witte Bevolkingen die zich Koningen en Koninginnen benoemt hebben zijn Wereld grootste Criminelen op onze Aarde,eerst hebben ze alle geboren Zwarte Koningen en Koninginnen uitgemoord en hun eigen benoemd en denken dat ze God zelf zijn ze hebben de Zwarte Bevolking alles afgenomen,er zijn veel dingen in de Wereld die de Zwarte op Aarde hebben uitgevonden, maar,de witte plakken hun naam op,de Wereld Bevolkingen komen ooit aan de waarheid dat een officieele echte Bijbel bestaat de Oude Testament die geheim gehouden wordt en verborgen gehouden wordt in Rome bij de nep Paus die tesamen met de Maffia in Italië de Bevolking uitbuit,een grote Satanis die zich benoemd hebt als Vader van de Wereld Bevolkingen,alle Kerken Moskee,s zijn de huizen van Satan,het draai alleen om geld en macht,eigen belang,de gene die de wetten gemaakt heeft Wereld wijd,zijn de grootste Crimelen,alle Rechtbanken,de justitie,Politie zijn de aller grootste Corrupte Criminelen die met de Drugs Barronnen zaken doen,we leven nu 1000 de jaren in een Wereld van het kwade,Satan is in het jaar 666 geboren en die zaaid onrust tussen de Wereld Bevolkingen en de Rijkste en Machtigste op onze Aarde doen het werk van Satan.we gaan alle terug naar de oude tijd,na de derde Wereld Oorlog de Boemerang.en alle leugens zullen terug in de waarheid belanden,want al is een leugen nog zo snel,de waarheid achterhaald hem altijd wel,en wie op een oprechte en eerlijke manier en op een positieve manier leeft met de mens,zal het overleven,want wie goed doet,goed ontmoet en wie slecht doet,slecht ontmoet,dat is Vikarma .einde les,wie mij contacteer om meer te weten,zal moeten betalen,want tijd kost geld de zon is gratis en ik dus niet,dit is wat de mensheid moet weten,hun ondergang.!!!

  3. De Mensen Rechten Wereld Wijd worden 1000 de jaren geschonden.er zal Wereld wijd een Burger Oorlog van komen,de Rijke en Machtige op onze moeder Aarde,zijn ervan bewust,geweten stoornissen,daarom komen ze af met Vacine,s om de Wereld Bevolkingen te verzwakken en te doden.de Wereld Bevolkingen zullen al die vuiligheid en de uitmelkingen ,uitbuitingen van de Aarme Bevolking zal ooit een einde aan komen,de Bevolkingen blijven niet pikken,er worden Wereld wijd Bendes geboren,en waar gaan de Rijke naartoe vluchten met al hun Rijkdommen??? We gaan allemaal dood en niemand neemt zijn Rijkdom mee in zijn of haar graf.!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *