Is de kans op infectie groter als je gevaccineerd bent?

Willem Engel deelt op Twitter een grafiek waaruit het lijkt alsof de kans groter is om besmet te raken, als je gevaccineerd bent. Klopt dit? Bovenaan de grafiek staat dat de grafiek over besmettingen in Ontario, Canada gaat. Om te checken of de cijfers kloppen, kijk ik op de website van het Canadese RIVM. In de… Lees verder Is de kans op infectie groter als je gevaccineerd bent?

Uitgelicht bericht

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Vaccin Getagged

Wat heeft HAARP te maken met de aardbeving in Turkije?

Er gaan geruchten rond op social media, dat de aarbevingen in Turkije en SyriĆ« niet zomaar zijn ontstaan. Niet de natuur, maar het HAARP-programma zou de oorzaak zijn van de aardbevingen. In dit artikel zoek ik uit: wat is het HAARP-programma, en zou het kunnen dat de aardbevingen hierdoor veroorzaakt zijn? Op een rijtje Deze… Lees verder Wat heeft HAARP te maken met de aardbeving in Turkije?

Is Pim Lammers een pedofiel?

Kinderboekenschrijver Pim Lammers was dit jaar gekozen om het kinderboekenweekgedicht te schrijven. Nadat Monique Smit en andere BN’ers op social media hadden gepost dat hij pedofilie verheerlijkt, kreeg de schrijver doodsbedreigingen en heeft hij zich teruggetrokken als schrijver van het gedicht. In dit artikel zoek ik uit: wat heeft Pim Lammers precies geschreven, en is… Lees verder Is Pim Lammers een pedofiel?

Oversterfte en vaccins (2023 update)

Ik schreef al eerder over oversterfte in 2021 en over oversterfte en vaccins. Het is alweer 2023, en het CBS heeft deze week een nieuw rapport gemaakt over oversterfte, tijd voor een update! Hoge oversterfte onder jonge mensen In de tabel hieronder zie je de oversterfte in 2022. Op het eerste gezicht lijkt het alsof… Lees verder Oversterfte en vaccins (2023 update)

Wat is een ‘geboortetrust’, en kan het je 1,5 miljoen opleveren?

De afgelopen dagen kreeg ik van meerdere mensen linkjes opgestuurd naar artikelen over het ‘geboortetrust’. Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het schijnt zo te zijn dat er voor iedere Nederlander 1,5 miljoen euro klaarligt, die je kan opvragen bij de Belastingdienst. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, en waarom horen… Lees verder Wat is een ‘geboortetrust’, en kan het je 1,5 miljoen opleveren?

Vallen mensen neer door het vaccin?

Elke dag komen er nieuwe voorbeelden voorbij op social media: mensen die ineens in elkaar zakken, of jonge gezonde mensen die een hartaanval hebben gekregen. Veel mensen denken dat er een verband is met het vaccin, het kan toch geen toeval zijn dat er ineens zoveel mensen een hartaanval krijgen? Onderzoek Voordat het vaccin werd… Lees verder Vallen mensen neer door het vaccin?

Is ivermectine een wondermiddel tegen corona?

Al sinds het begin van 2020 woedt er een felle discussie over ivermectine, een medicijn dat zou werken tegen corona. Ik schreef er al eerder een artikel over. Kort samengevat: ivermectine is een goedkoop medicijn, en het patent is verlopen. Er valt dus geen geld aan te verdienen door de farmaceutische industrie. Volgens sommige mensen… Lees verder Is ivermectine een wondermiddel tegen corona?

Krijg je Downsyndroom van het Pfizer-vaccin?

Gister kwam ik een bericht tegen op Twitter, dat nogal heftig is, als het waar is. Ik ben gevaccineerd met het Pfizer vaccin. Volgens Black Nurse verander ik op termijn in ‘een mongool’. Moet ik me zorgen maken? In dit artikel zoek ik het uit! Pfizer Papers Ik begin altijd graag met een ‘close reading’,… Lees verder Krijg je Downsyndroom van het Pfizer-vaccin?

Wat is het verschil tussen Novavax en andere vaccins?

Over de mRNA-vaccins heb ik al een hele serie geschreven, maar vanaf deze week is er een nieuw vaccin: Novavax! In dit artikel lees je wat de verschillen zijn en hoe Novavax werkt. Meer weten over de bijsluiter? Daar heb ik ook een artikel over geschreven. Spike-eiwit Het coronavirus gebruikt een eiwit om je cellen… Lees verder Wat is het verschil tussen Novavax en andere vaccins?

Moeten we ons zorgen maken over Deltakron?

Houdt het dan nooit op? Ik dacht dat we corona achter de rug hadden, was me al aan het omscholen tot NAVO-deskundige. Maar nu blijkt dat er een nieuwe corona-variant is: Deltakron. Ik hoorde er vanmorgen voor het eerst over, dus ik ben volledig blanco. In dit artikel zoek ik uit: wat is Deltakron precies,… Lees verder Moeten we ons zorgen maken over Deltakron?